Ansiktsbehandling


ANSIKTSBEHANDLINGAR

När du kommer till mig för en ansiktsbehandling så kan du känna dig trygg och väl omhändertagen. Du får ligga på en varm brits och blir omstoppad med varma filtar och värmelampa som hjälper huden att absorbera produkterna effektivare. Jag använder enbart svenska ekologiska naturprodukter i form av Rosenserien, Chokladserien &

Organics by Sara.

Oavsett vilken hudtyp du har så är din hemmabehandling avgörande för hur din hud mår.

Efter avslutad behandling får du en kort rådgivning av produkter som passar just till dig.


Om du vill färga dina fransar & bryn i samband med en ansiktsbehandling så kostar det endast 200 kr extra!ALGNEEDLING® - Biomicroneedling


En revolutionerande behandling!


Algneedling eller biomicroneedling är en ansiktsbehandling som precis som vanlig microneedling jobbar genom att Biomicronålar penetrerar huden och skapar 3-4 miljoner mikrokanaler på 5 min (mer än tredubbelt så många som traditionell microneedling).


Skillnaden är att vi inte använder varken maskin eller riktiga metallnålar för att utföra behandlingen utan istället använder vi kiselhaltiga biomicronålar. Dessa utvinns ur sötvattenssvampen som torkas och mals ner till ett pulver.


Kikar man på detta i ett mikroskop så ser det ut som små vassa nålar. Pulvret blandas med en lösning som innehåller massor av verksamma ämnen. Detta pressas /masseras ner i dermis. Cellförnylelse förkortas från 28dgr till 7.


Det speciella med Biomicroneedling är att man inte använder nålar, så det gör inte ont och det kommer inte något blod. Det är perfekt för de som vill ha resultat som Microneedling ger men utan smärtan.


Precis som vanlig Microneedling kan Algneedling användas för att behandla:


 • Akne och ärr
 • Pigmenteringar både hormonella pigmenteringar och solskador/ åldersfläckar
 • Problem med förstorade porer och fet hy
 • Ojämn hudton
 • Hormonrelaterade pigmentförändringar
 • Rynkor och fina linjer


Det hjälper också till att göra huden mer elastisk genom att öka kollagenproduktionen.


För att få bäst resultat brukar man göra 3-4 behandlingar med 2 veckors paus emellan. Man behandlar ansikte och hals. Efter den inledande behandlingskuren räcker det oftast med 1-2 behandlingar per år för att behålla de fina resultaten.


Så, med Algneedling - Biomicroneedling får du en skön och smärtfri metod för att förbättra din hud, med resultat som varar länge.


Att tänka på efter din behandling:


 • En viss rodnad kan uppstå (upp till 3 dagar)
 • Lätt stickande känsla som kan hålla i sig 24-72 timmar
 • Undvik vatten i 24 timmar
 • Undvik smink & träning i 48 timmar
 • Undvik värmekällor (bad, bastu etc) i 1 vecka
 • Smörj med eftervårdande kräm samt spf 50 i 7 dagar
 • Huden kan kännas torrt
 • Peelingen sker efter 3 dagar, låt det ramla av, pilla inte

 

Eftervårdande produkter finns att köpa hos oss!


Kampanj:

Ansikte & Hals

Boka din behandling/ behandlingar innan den 30/11-23 till priset av 995kr/tillfälle! Därefter är priset 1495 kr.


Ansikte, Hals & Dekolltage

Boka innan den 30/11-23 för 1195kr/tillfälle!

Därefter 1695 kr.


                                                                             


Ansiktsbehandling/ Rosenserien

70 min 725 kr

Huden rengörs och peelas, sedan görs en hudanalys och en djuprengörande lermask läggs på.

Sedan väntar en skönt avslappnande ansiktsmassage,  en personligt anpassad anti-age eller vitaminmask som gör huden sammetslen och avslutningsvis serum och ögon- och hudkräm.

 

Maskerna slussar jag in med hjälp av Beauty Iron, som hjälper till och stramar upp huden och ger ett naturligt ansiktslyft!

  


 

Ansiktsbehandling De Lux/ Rosenserien

90 min 895 kr

En fantastisk behandling för dig som vill varva ned och få en underbar avslappnande stund, med fokus bara på dig!

Behandlingen inleds med en avslappnande rygg- och nackmassage, därefter en ansiktsbehandling med det lilla extra där även Beauty iron ingår som är ett naturligt ansiktslyft som ger synbara resultat redan vid den första behandlingen!

Detta ingår: Rengöring, peeling och hudanalys. Peel off mask som lugnar och föryngrar huden, ansiktslyft med Beauty iron, en ny personligt anpassad mask  som också slussas in med Beauty iron, en härligt avslappnande ansiktsmassage, c-vitaminserum + Beauty iron och till sist en ansiktskräm och ögonkräm och ett sista lyft med Beauty iron. 

                                                                       


Chokladlyx

75 min 725 kr

En ljuvligt doftande behandling med produkter från Chokladserien.

Här får du en behandling med rengöring, peeling, ansiktsvatten,hudanalys, ansiktsmask, en härlig ansiktsmassage, fuktkräm och ögonkräm - och allt luktar underbart av choklad!Ansiktsbehandling, Truly Organic/ Organics By Sara

75 min 725 kr

Detta är en fantastiskt avslappnande och djuprengörande ansiktsbehandling där jag arbetar enligt OCM som är en förkortning för Oil Cleansing Method vilket innebär att man använder vegetabiliska oljor som rengöring. Alltid med 100% ekologiska produkter från

Organics by Sara.

Behandlingen innehåller skonsam oljerengöring och peeling av dekolletage och ansikte. Avstressande massage på dekolletage, överarmar, axlar, nacke och ansikte. Sedan blandar jag en lugnande ansiktsmask av lera och örter som sedan får verka medans du vilar. Avslutningsvis läggs ett serum och en underbar ansiktsolja på ditt ansikte och du kommer känna dig ren och len samtidigt som kroppen och själen fått återhämta sig.


Djuprengörande med honungsportömning/ Organics By Sara

75 min 725 kr

Behandlingen passar alla hudtyper, en djuprengörande ansiktsbehandling med rengöring och skonsam peeling av ansiktet med produker från Organics By Sara. Porerna förbereds och öppnas upp med hjälp av varma örtkompresser. Därefter sker en skonsam men effektiv portömning med hjälp av Manukka honung, en antibakteriell, antiseptisk, sårläkande och antioxidantisk honung. Behandlingen avslutas med att jag blandar en lugnande ansiktsmask av lera och örter som sedan får verka medans du vilar. Till sist avslutar vi med ett oljebaserat serum och en skön ansiktsolja. Efteråt känns huden len och har fått en fin fräschör och lyster. Denna behandling passar perfekt för dig som vill få en snygg lyster på huden till festen/bröllopet, en makeup fäster ypperligt efter en sådan behandling.
(Obs! inga pormaskar kläms ut).

                                                                    

 


 

 

 

 

 

  

Vid avbokning:
Fri avbokning fram till 24 timmar innan bokad tid. Avbokning senare än det debiteras med 50% av bokad behandling.
Ej avbokad tid debiteras 100%.

Vissa tycker det känns tråkigt att behöva betala för sin tid när man inte kan nyttja den. Det tycker vi med. Vi måste dock ta ut en del av ersättningen, då vi öronmärkt tiden just till den personen och inte kunnat boka in någon annan den tiden.

Avbokning kan göras via telefon 072-212 58 69 eller till anna@solbackenslillaspa.se